Nieuwsbericht

ZKN en Abaud verlengen samenwerking

20 augustus 2024

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en advies- en supportorganisatie Abaud hebben hun samenwerking met 1 jaar verlengd. Dit betekent dat ZKN-leden ook komend jaar profiteren van Abauds kennis en expertise. Binnenkort al: op 12 september organiseert Abaud een online Zorgacademie over de mogelijkheden van nieuwe technologische toepassingen voor de zorg. 

Abaud helpt zorgondernemers bij uitdagende vraagstukken. Zij adviseren zorgaanbieders hoe zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren, maar helpen ook bij strategische planning en efficiency in de dagelijkse operatie. Door de samenwerking tussen ZKN en Abaud profiteren leden van de kennis en expertise en Abaud.

Gatis zorgacademie Abaud over zorgvernieuwing op 12 september a.s.
Bent u geïnteresseerd in het thema zorgvernieuwing? Dan kunt u op 12 september a.s. meedoen aan een door Abaud georganiseerde digitale lunchacademie (van 12 – 13 uur) over het thema zorgvernieuwing. Centraal tijdens deze online lunchmeeting staat hybride zorg.

Aan de slag met hybride zorg?
Passende zorg: digitaal wanneer het kan, fysiek wanneer het moet. Het klinkt zo logisch, maar waar begin je als kliniek? In deze sessie deelt Abaud haar ervaringen in het opzetten, implementeren en opschalen van hybride zorg. Met voorbeelden uit de praktijk laten ze zien hoe u ervoor zorgt dat digitale zorg door patiënten én zorgverleners wordt gewaardeerd, en hoe u het structureel onderdeel maakt van het zorgproces van de kliniek.

Meer informatie & Inschrijven
Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op website van Abaud.

Over Abaud
Abaud is er voor klinieken met vragen over onderwerpen als financiën en contractering, governance en juridische compliance, kwaliteitsmanagement en business development. Naast ondersteunende diensten biedt Abaud managementconsultancy voor groeiende zorgondernemingen. Adviezen helpen klinieken vraagstukken op te lossen en te bouwen aan de toekomst van hun onderneming.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Hugo Meulblok.

Profielfoto van Hugo Meulblok
Contactpersoon