Vijf Meren Kliniek | Haarlem-Zuid logo

Vijf Meren Kliniek | Haarlem-Zuid

 

Over Vijf Meren Kliniek | Haarlem-Zuid

Het zelfstandig behandelcentrum (ZBC) “De Vijf Meren Kliniek”  is een samenwerking tussen het Spaarne Gasthuis en de KNO-artsen werkzaam in het Spaarne Gasthuis en is een officieel door het ministerie van VWS erkend behandelcentrum. De volledige algemene Keel-, Neus-, en Oorheelkunde wordt door een team van 8 medisch specialisten (7 vaste KNO-artsen en 1 -tijdelijke- chef de clinique) en 20 medewerkers  uitgevoerd in samenwerking  met het Spaarne Gasthuis. De Vijf Meren Kliniek heeft locaties in het Spaarne Gasthuis (Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Heemstede & Hoofddorp) en in Nieuw-Vennep, Hillegom en Aalsmeer.  De nadruk van onze kliniek ligt op hoge kwaliteit, korte wachttijden, persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. 

Wat en voor wie? 
Het volledige scala aan diagnostiek en behandelingen op algemeen KNO-heelkundig gebied worden binnen het zelfstandig behandelcentrum De Vijf Meren Kliniek aangeboden. Deze zorg is voor iedereen, volwassenen én kinderen, ongeacht woonplaats of verwijzer. Het betreft hier zowel verzekerde- (de verzekeraar betaalt) als onverzekerde (de patiënt betaalt zelf) zorg. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten zodat behandelingen met een medische indicatie worden vergoed. Informeer bij uw verzekeraar of er voor u andere regelingen gelden.

Specialisatie

Keel- neus- oorheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.