RZWN | Gezondheidscentrum Axel logo

RZWN | Gezondheidscentrum Axel

Uw specialistisch reumacentrum

 

Over RZWN | Gezondheidscentrum Axel

Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) is een specialistisch reumacentrum met verschillende locaties in Zeeland, West Brabant en Utrecht. In de regio Brabant en Zeeland is RZWN de belangrijkste zorgaanbieder op het gebied van reuma.

Excellente zorg in een kleinschalige setting
Wij leveren op 8 verschillende locaties excellente reumazorg in een kleinschalige en patiëntvriendelijke setting met de patiënt centraal in onze continue verbetercyclus van kwaliteit van zorg. Wij werken aan zorg van topniveau, daarom investeren wij in innovatieve manieren om meerwaarde te creëren voor onze patiënten. Daarbij hanteren we steeds twee principes:

Patiëntenparticipatie, het betrekken van patiënt bij de behandeling
Ketenzorg. Bij ketenzorg bundelen de zorgverleners hun krachten met één gezamenlijk doel: de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren, oftewel waar mogelijk het zoeken van samenwerking met andere zorgaanbieders die bij de patiënt betrokken zijn.

Nog betere reumazorg
Wij vinden dat reumazorg nog beter kan: reumazorg op maat, volledig rondom de patiënt georganiseerd. Eén overkoepelend centrum waarin alle medisch specialisten, verpleegkundigen en ondersteunend personeel samenwerken in een team dat zich helemaal richt op de behandeling van reuma. Op die manier proberen we de kwaliteit van leven voor onze patiënten en de mensen in hun omgeving positief te beïnvloeden.

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.