Ruysdael Clinics Den Haag logo

Ruysdael Clinics Den Haag

 

Over Ruysdael Clinics Den Haag

De Ruysdael Clinics is een gespecialiseerd behandelcentrum voor aandoeningen van stem en stembanden en het oplossen van snurkproblemen en slaapapneu. Ook bieden we behandelingen aan voor slikstoornissen en maken we slokdarmscopieën. Mensen die last hebben van oorsuizen (tinnitus) kunnen bij de Ruysdael Clinics terecht voor een diagnose en indien mogelijk een behandeling. Tot slot kunt u bij ons terecht voor de diagnose van aanhoudende pijnklachten in nek of rug.

Al onze behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt meestal binnen een week terecht op het spreekuur bij de Ruysdael Clinics. Voor snurken en slaapapneu zijn er nauwelijks wachttijden, u kunt meteen terecht. 

Specialisatie

Keel- neus- oorheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.