Oogkliniek Parkstad B.V. logo

Oogkliniek Parkstad B.V.

 

Over Oogkliniek Parkstad B.V.

De Oogkliniek voor verzekerde én onverzekerde oogzorg, oogoperaties, keuringen en second opinions. U zoekt informatie over of hulp voor uw oogprobleem? In Oogkliniek Parkstad staat een deskundig en enthousiast team klaar om u te helpen; uw telefoon zal snel beantwoord worden, u kunt op korte termijn een afspraak maken, er zijn nauwelijks wachtlijsten voor behandelingen en u zult op een warme en persoonlijke manier ontvangen en behandeld worden.

  • In oogkliniek Parkstad kan iedere door de huisarts verwezen oogpatiënt geholpen worden. Onze behandelingen worden vergoed door alle verzekeringen.
  • Het meest voorkomende ouderdomsverschijnsel aan de oogleden is het slapper worden van de huid van de bovenoogleden. Oogkliniek Parkstad is een expertise-centrum voor bovenooglid correcties.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.