Kliniek Mosaderma logo

Kliniek Mosaderma

 

Over Kliniek Mosaderma

Kliniek Mosaderma is een door de overheid erkende instelling voor medisch specialistische zorg (IMSZ). In de kliniek vindt diagnostiek en behandeling plaats van zowel dermatologische als flebologische afwijkingen & aandoeningen, vaatchirurgie, plastische chirurgie en pijnbestrijding. Een groot aantal huisartsen verwijzen patiënten door naar Kliniek Mosaderma.

Daarnaast verwijzen veel medisch-specialisten patiënten naar de kliniek, vanwege de expertise op dermatologisch en met name op flebologisch gebied. Bij de meeste aandoeningen wordt tijdens het eerste bezoek meteen begonnen met de behandeling. Op deze wijze wordt u snel en accuraat geholpen.

Wij willen u de beste zorg bieden en de allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer De kliniek voldoet aan de hoogste klinische standaarden zonder daarbij uw comfort en welzijn uit het oog te verliezen. Het is de bedoeling dat u zich bij ons "thuis" voelt. Ons principe is dat u altijd rechtstreeks een afspraak met uw behandelend arts krijgt zodat u dus op voorhand al weet wie u gaat behandelen.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen en geven hierop een eerlijk advies, zonder enige druk voor welke behandeling dan ook. Voor deze optimale zorgverlening en begeleiding heten wij u graag van harte welkom. 

Specialisatie

Anesthesiologie Dermatologie en venerologie Heelkunde Keel- neus- oorheelkunde Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.