Keizer Kliniek | Assen logo

Keizer Kliniek | Assen

 

Over Keizer Kliniek | Assen

Keizer Kliniek biedt moderne medisch specialistische zorg op het gebied van vaatproblemen, darmklachten, bekkenbodemklachten, wondzorg en liesbreuken. Ook kunt u bij Keizer Kliniek terecht als uit het bevolkingsonderzoek darmkanker blijkt dat vervolgonderzoek nodig is. Keizer Kliniek kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak. Zo nodig kijken meerdere specialisten uit verschillende vakgebieden tegelijkertijd naar uw probleem. Samenwerken zit ons in het bloed. Ook met zorgaanbieders buiten Keizer Kliniek.

Patiënt centraal
Wij bieden onze zorg aan in een moderne omgeving, met goed opgeleide dokters, vriendelijk personeel, moderne apparatuur en een gastvrije ontvangst. De meeste diagnostiek en zorg vindt plaats binnen Keizer Kliniek. Heeft u toch hoog-specialistische zorg nodig, bijvoorbeeld in een academisch ziekenhuis? Dan hebben we afspraken gemaakt, zodat u hier snel terecht kunt. We werken uitstekend samen met andere zorgaanbieders. Ons uitgangspunt is dat iedere patiënt recht heeft op de beste zorg.

Specialisatie

Heelkunde Interne geneeskunde Maag_darm_leverziekten Obstetrie_gynaecologie Urologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.