Eisenhower kliniek logo

Eisenhower kliniek

 

Over Eisenhower kliniek

De Eisenhower Kliniek is een orthopedische kliniek, pijnpoli en hand-pols centrum.

  • De polikliniek orthopedie is gericht op de behandeling van alle klachten van het bewegingsapparaat (schouder, elleboog, heup, hand/pols, knie, enkel en voet). Voorbeelden hiervan zijn: het plaatsten van schouder-, heup- en knieprotheses, kruisband- en meniscusoperaties, kijkoperaties van de heup (heupscopie) en hand/pols chirurgie.
  • De pijnpoli is specifiek gericht op de behandeling van wervelkolom- en bewegingsapparaat gerelateerde (chronische) pijnklachten. Voorbeelden hiervan zijn: injecties met ontstekingsremmers in het wervelkanaal of in (facet)gewrichten en (perifere)zenuwblokkades.
  • Het hand-pols centrum is gericht op de behandeling van alle klachten en aandoeningen van de hand en de pols. Voorbeelden hiervan zijn carpaal tunnelsyndroom, Dupuytren, artrose, ganglion, tendinitiden (Quervain, trigger/mallet finger), instabiliteitletsels (zoals SL, LT en TFCC), prothesiologie en arthroscopie (kijkoperatie) van de pols.

Onze ervaren medisch specialisten en servicegericht secretariaat staan altijd voor u klaar om u de beste zorg te leveren.

Een persoonlijke aanpak, medisch specialistische zorg op maat en snel geholpen worden in een aangename omgeving, dat vinden wij belangrijk. Zo werken we samen met u naar de optimale behandeling van uw klachten.

Specialisatie

Anesthesiologie Orthopedie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.