Cavari Clinics IC logo

Cavari Clinics IC

De specialist in complexe medische analyses

 

Over Cavari Clinics IC

Cavari Clinics biedt geïntegreerde tweedelijns medisch specialistische zorg op het gebied van de somatiek, revalidatie en psychiatrie. Het “geïntegreerde” wordt vorm gegeven door een team van medisch specialisten, met specifieke kennis, die de oorzaak van het medische probleem van de patiënt breed onderzoeken en behandelen.

Cavari Clinics levert haar zorg in de vorm van preventieve Health Checks, poliklinische tweedelijns zorg en tweedelijns dagbehandeling.

Voor een aantal specifieke patiëntengroepen met een hartaandoening, een functionele bewegingsstoornis of pijn heeft Cavari Clinics een derdelijns functie en zij krijgt daarvoor verwijzingen uit Algemene en Universitaire Ziekenhuizen.

 

Specialisatie

Cardiologie Interne geneeskunde Neurologie Psychiatrie Revalidatiegeneeskunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.