Nieuwsbericht

ZKN verlengt sponsorovereenkomst met MI Consultancy

26 augustus 2024

ZKN en MI Consultancy hebben onlangs de sponsorovereenkomst weer met twee jaar verlengd. MI Consultancy levert al meer dan dertig jaar een geïntegreerd EPD-systeem (genaamd Neo ZIS|EPD) wat optimaal is voor klinieken. Met dit systeem bestuurt u alle essentiële processen in uw kliniek, zoals zorgplanning, patiëntenregistratie, dossierbeheer en financiële administratie.

Algemeen directeur Eline Mesker: "We bieden meer dan alleen een goed werkend EPD-systeem. Met Neo ZIS|EPD kunnen klinieken eenvoudig alle zorg organiseren en optimaliseren in één systeem. Er zijn verschillende modules zoals een geïntegreerde workflowmodule, een elektronisch voorschrijfsysteem en een dashboardmodule, waarin alle data van de kliniek inzichtelijk kan worden gemaakt.

Samenwerking via ZKN Academie
Onderdeel van de sponsorovereenkomst is dat MI Consultancy relevante content kan delen met ZKN-leden via het ZKN-ledenportaal én via de ZKN Academie. Over de invulling daarvan gaat het bureau van ZKN de komende tijd verder in gesprek met MI Consultancy.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en meerwaarde van dit systeem? Neem een kijkje op de website van MI Consultancy of neem rechtstreeks contact op met Eline Mesker.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Hugo Meulblok.

Profielfoto van Hugo Meulblok
Contactpersoon