ZKN congres 2021

ZKN congres 2022 

Op 9 juni 2022 organiseren we het jaarlijkse ZKN Congres met de titel ‘Masterplan planbare zorg – Tijd voor keuzes.’ Het congres staat in het teken van de planbare zorg en hoe we deze met elkaar nog beter, passender en toekomstbestendiger kunnen organiseren. Het congres zal fysiek plaatsvinden in de Fabrique in Utrecht van 14.00 tot 17.00 uur met aansluitende borrel. Zowel ZKN-leden als relaties van ZKN zijn van harte welkom. 

Het ZKN congres wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Bekijk hier welke sponsoren op de informatiemarkt tijdens het ZKN-congres staan en wat ze zoal doen. Op de informatiemarkt vindt u ook een ZKN commissie-koffietafel waar u in contact kan komen of een vraag kan stellen aan alle ZKN commissies (HR, communicatie, Financiering & Contractering, Kwaliteit & Veiligheid en Informatisering). 

We hopen u allen weer live te ontmoeten!

Meld u direct aan of bekijk hier de terugblik van 2021

Sprekersprogramma ZKN Congres 2022

Masterplan planbare zorg - Tijd voor keuzes.

Xander Koolman
spreker

Xander Koolman

VU Amsterdam

Marjolein de Jong
spreker

Marjolein de Jong

Alexander Monro Ziekenhuis

Robin Bremekamp
spreker

Sjaak Wijma
spreker

Sjaak Wijma

Zorginstituut Nederland

Tom van 't Hek
Dagvoorzitter

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter

Albert Arp
spreker

Albert Arp

Cardiologie Centra Nederland

Dirk Jan van den Berg
Spreker

Dirk Jan van den Berg

Zorgverzekeraars Nederland

Prof. Dr. P. A. van Walraven
spreker

Prof. Dr. P. A. van Walraven

Adviseur Passende Zorg

Paulette Timmerman
Slotwoord

Paulette Timmerman

Directeur ZKN

Hanneke Klopper
Slotwoord

Hanneke Klopper

Directeur Rugpoli en voorzitter ZKN

Programma ZKN Congres 2022

ZKN congres 2021

Thema & Programma 

Bij ZKN vinden we het tijd voor een 'Masterplan Planbare Zorg', een plan om de zorgcapaciteit in Nederland optimaal te benutten, betaalbaar te houden en de patiënt niet onnodig te laten wachten. Dat betekent dat het tijd is voor keuzes binnen het zorgsysteem. Hoe moet de planbare zorg er uit gaan zien? Welke stappen zijn, in samenwerking, nodig? En wat zijn de kosten en baten? 

Sprekers Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland), Xander Koolman (Vrije Universiteit Amsterdam), Robin Bremekamp (Common Eye), Albert Arp (Cardiologie Centra Nederland),  Marjolein de Jong (Alexander Monro Ziekenhuis) en Dirk Jan van den Berg (Zorgverzekeraars Nederland) en Prof. van Walraven, delen hun visie op dit thema. Het programma wordt begeleid door dagvoorzitter Tom van ’t Hek.

Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur met een aansluitende borrel (tot 19.00 uur). 

Bekijk hier de review van het afgelopen ZKN congres

Mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Het ZKN congres wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Deze organisaties hebben een relevant product- of dienstenaanbod voor klinieken, neem dus zeker een kijkje!
Bekijk hier alle sponsoren.