Subsidie VIPP

De VIPP subsidie kon aangevraagd worden tot oktober 2017. We hebben tien veelgestelde vragen rondom de aanvraag van de VIPP subsidie op een rij gezet (wat zijn de voordelen, hoe vraag ik subsidie aan, wat zijn de voorwaarden etc.).
Deze vragen en antwoorden bekijk je hier.

Iedere kliniek kan gebruik maken van ons advies en onze accountmanagers. Zij staan iedere dag voor u klaar om u te informeren, adviseren en te ondersteunen bij de implementatie van VIPP binnen uw kliniek. Direct een afspraak maken? Bel of mail ons dan op: T: 070 - 31 77 980 mail: vipp@zkn.nl

VIPP organiseert gebruikersbijeenkomsten, waarbij wij leveranciers en hun klanten bij elkaar brengen. Wij faciliteren hierin zodat klinieken hun krachten kunnen bundelen en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Verder bespreken we inhoudelijk belangrijke punten. Aanmelden voor de gebruikersbijeenkomst? Bekijk in de VIPP agenda wanneer een bijeenkomst gepland staat.

Tot 1 oktober 2017 is het mogelijk om de subsidieaanvraag in te dienen bij VWS. VWS beoogt de subsidie zo snel mogelijk toe te kennen. De verwachting is dat dit snel kan. Formeel heeft VWS maximaal 13 weken voor de beoordeling van de aanvraag.

Om te zien of een module gehaald is, moet een toetsing aangevraagd worden. Hier worden gekwalificeerde IT-auditors voor aangewezen. Zodra de toets is aangevraagd en goed bevonden, wordt het subsidiebedrag dat bij deze doelstelling hoort, toegekend door het ministerie van VWS. Bij de eindtoets is een handboek beschreven. Hierin staat hoe de toetsing van de VIPP-resultaatdoelstellingen wordt uitgevoerd. Het handboek download je van de website van de Rijksoverheid. Meer informatie is ook hier te vinden.

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.
Bel 070 3177980 of mail vipp@zkn.nl

Contactgegevens.

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel +31 (0)70 -317 79 80
vipp@zkn.nl