Donderdag 9 juni vindt alweer de 15e editie van het jaarlijkse ZKN congres plaats. Onder de titel 'Masterplan Planbare Zorg - Tijd voor keuzes', brengen wij u een actueel en inspirerend inhoudelijk programma over de planbare zorg. We bieden een livestream aan voor iedereen die er niet fysiek bij kan zijn of voor wanneer het congres uitverkocht is. Via de livestream kunt u in de zaal mee kijken en luisteren naar het plenaire programma.

Link naar de livestream 
Vanaf donderdag 9 juni, +/- 14.10 start de livestream.
- Het event is afgelopen, de livestream is niet meer beschikbaar-  

Programma
Sprekers Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland), Xander Koolman (Vrije Universiteit Amsterdam), Robin Bremekamp (Common Eye), Albert Arp (Cardiologie Centra Nederland),  Marjolein de Jong (Alexander Monro Ziekenhuis), Dirk Jan van den Berg (Zorgverzekeraars Nederland) en Prof. van Walraven, delen hun visie op dit thema. Het programma wordt begeleid door dagvoorzitter Tom van ’t Hek. Bekijk hier het gedetailleerde programma

Meer informatie of vragen?
Op onze congres pagina vindt u nog meer informatie over de sprekers, het programma en de informatiemarkt standhouders. Voor vragen, afmelden of problemen met de livestream neemt u contact op via info@zkn.nl of 070-31 77 980.