Jan Klein nieuwe voorzitter College van Deskundigen ZKN

Met ingang van 1 januari 2022 is Jan Klein de nieuwe voorzitter van het College van Deskundigen van ZKN, de branchevereniging van zelfstandige klinieken in Nederland. Het College van Deskundigen is het onafhankelijk adviesorgaan, dat de kwaliteit en de actualiteit van de eisen van het ZKN-keurmerk bewaakt.

Lees verder...
Nieuws - 12/01/2022

Boostervaccinatie voor zorgmedewerkers met direct patiëntencontact

Bijgewerkt: 03-01-2022. In dit bericht houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de boostervaccinatie voor zorgpersoneel met direct patiëntencontact. Vanaf 31 december is het voor zorgorganisaties niet meer mogelijk om unieke codes aan te vragen. Alle zorgmedewerkers in de wachtrij hebben een uitnodiging gekregen om online een afspraak te maken bij de GGD.
 

Lees verder...
Nieuws - 03/01/2022

Bereikbaarheid ZKN tijdens de feestdagen

Heeft u een vraag voor ZKN in de periode tussen kerst en oud & nieuw? Stuur ons dan een mail op info@zkn.nl. Voor dringende vragen belt u met 070-3177980. Vanuit het ZKN-bureau is er, op doordeweekse dagen, dagelijks iemand beschikbaar om de urgente vragen op te pakken.

Lees verder...
Nieuws - 23/12/2021

Negen nieuwe ZKN-leden in 2021

In 2021 zijn er negen nieuwe leden toe getreden tot ZKN. Wij feliciteren al deze klinieken met het behaalde ZKN-keurmerk en wensen ze nogmaals van harte welkom in de vereniging. Twee klinieken hebben in 2021 het ZKN lidmaatschap wel aangevraagd maar hebben de audit pas in 2022. Na een succesvol doorlopen audit zullen ook zij toetreden als lid van ZKN.

Lees verder...
Nieuws - 21/12/2021

Aangepast beleid ZKN in relatie tot LNAZ-fase 2D

De druk in de ziekenhuizen is opnieuw op een hoog en zorgelijk niveau beland. De klinieken willen een zinnige en betekenisvolle bijdrage kunnen leveren aan de nood in de ziekenhuizen en daarmee aan de zorg in Nederland. Om dit te waarborgen is op 9 december het thans geldende ZKN beleid aangepast.

Lees verder...
Nieuws - 09/12/2021

Zorgkaart top 2021 bekend

ZorgkaartNederland heeft op 7 december de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend gemaakt. Van de 10 klinieken in de klinieken-top zijn er 7 ZKN-lid. ZKN feliciteert alle organisaties met het dit mooie resultaat.

Lees verder...
Nieuws - 08/12/2021

GGD zoekt prikkers voor de boostervaccinatie

Wilt en kunt u helpen met de boostervaccinatie? Het uitgangspunt van de boostervaccinatie voor zorgmedewerkers is de zorg prikt de zorg. Om de GGD te ondersteunen met het zetten van alle boostervaccins roepen zij mensen op die bevoegd en bekwaam zijn om te prikken om te komen helpen. 

Lees verder...
Nieuws - 06/12/2021

Gegevensuitwisseling klinieken onderzocht

Tweederde van de klinieken wisselt gegevens uit buiten de regio, dat is één van de uitkomsten van een onderzoek van ZKN naar gegevensuitwisseling onder klinieken, juli jl. Het onderzoek onder 50 ZKN-klinieken keek o.a. naar redenen waarom klinieken gegevens uitwisselen, hoe ze dat doen en of ze dat regionaal of landelijk doen. 

Lees verder...
Nieuws - 26/10/2021

Besprekingen nieuwe cao ZKN opgestart

De looptijd van de cao ZKN eindigt op 31 december aanstaande. Op 21 oktober jl. hebben ZKN en vakbond AVV hun ideeën voor de nieuwe cao ZKN aan elkaar toegelicht. Alle klinieken die lid zijn van ZKN en verzekerde zorg aanbieden vallen onder de cao ZKN.

Lees verder...
Nieuws - 22/10/2021