Stichting Rugzorg Nederland | Zwolle (spreekuurlocatie) logo

Stichting Rugzorg Nederland | Zwolle (spreekuurlocatie)

Expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van rug- en nekklachten

 

Over Stichting Rugzorg Nederland | Zwolle (spreekuurlocatie)

Wij bieden u snelle professionele hulp bij acute en chronische rugklachten, nek- en hoofdpijnklachten en klachten van het bewegingsapparaat.

De specialisten van Rugzorg Nederland hebben een jarenlange ervaring in het behandelen van patiënten met klachten van de gehele wervelkolom en gewrichten. Zij zijn uitermate ervaren in het verrichten van invasieve procedures en in de interpretatie van beeldvormend onderzoek als M.R.I en C.T. scan. Onze specialisten werken nauw samen met andere specialismen zoals orthopedie, neurologie en neurochirurgie. Korte lijnen in de overlegstructuren geven ons snel inzicht in wat er mogelijk is.

We hebben een locatie in Midden Nederland (Ede) en Zwolle. De locatie in Ede is een hypermoderne kliniek en kan onder andere state-off-the-art zorg leveren op het gebied van anesthesiologische invasieve pijnbestrijding. Een groot deel van de behandelingen op het gebied van de invasieve pijnbestrijding kunnen u daar geboden worden.

Specialisatie

Anesthesiologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.