Stichting Care4homecare logo

Stichting Care4homecare

No place like home

 

Over Stichting Care4homecare

'No place like home'. Het team van Care4homecare heeft afgelopen jaren mogen ervaren dat dit ook voor veel patiënten en hun mantelzorgers geldt. Bij chronische ziekten is de belastbaarheid vaak lager. Hoe fijn is het wanneer je juist dan thuis je behandeling kunt krijgen? Wij zorgen ervoor dat onze patiënten niet voor iedere medische behandeling naar het ziekenhuis hoeven. Wij bezoeken en behandelen mensen thuis.

Als thuisziekenhuis zijn wij volledig ingericht en gespecialiseerd om op locatie van de patiënt de zorg te verlenen. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de behandelend specialist in het reguliere ziekenhuis. Hoe realiseren we thuisbehandelingen? Naast hoogopgeleid personeel helpen moderne communicatiemiddelen ons om de zorg thuis te geven. Zo overleggen we met elkaar via een beveiligde live-verbinding vanuit de woonkamer van de patiënt. 

Specialisatie

Anesthesiologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.