Stichting Cardiologie Amsterdam logo

Stichting Cardiologie Amsterdam

 

Over Stichting Cardiologie Amsterdam

Bij Stichting cardiologie Amsterdam kunt u terecht voor poliklinische cardiologische zorg. In een kleine setting kunnen we u  doelmatige en efficiënte zorg leveren. Hoge kwaliteit van zorg in een aangename en persoonlijke omgeving voor de patiënt. Uiteraard wordt gewerkt met de modernste apparatuur, gekoppeld aan een elektronisch patiënten dossier met verregaande automatisering.

One-stop-shop
Wij werken volgens het one-stop-shop principe. Een patiënt kan bij Stichting Cardiologie Amsterdam in één dag onderzocht worden. Vervolgens worden de resultaten met de patiënt besproken en adviezen gegeven. Er wordt direct een brief gemaakt voor de huisarts met resultaten en adviezen. Een ideale oplossing voor zowel de patiënt, de arts als de verzekeraar. Met het welzijn van de patiënt als uitgangspunt.

Voor de interventies als dotteren, hartchirurgie en electrofysiologie (hartritmestoornissen) wordt samengewerkt met topklinische centra in Amsterdam.

Specialisatie

Cardiologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.