Roosevelt Kliniek | Hoogvliet logo

Roosevelt Kliniek | Hoogvliet

 

Over Roosevelt Kliniek | Hoogvliet

De Roosevelt kliniek is een instelling voor medische specialistische zorg op het gebied van gynaecologie, dermatologie, cosmetische dermatologie en huidtherapie.

Onze medisch specialisten leveren hoogwaardige verzekerde en onverzekerde poliklinische zorg. Hun ruime ervaring in opleidingsziekenhuizen en hun individuele specialisatiegebieden garanderen dat u bij de Roosevelt kliniek de best mogelijke zorg ontvangt. Op de locaties Leiden en Delft werken twee huidtherapeutes. Door de korte lijnen met de werkzame dermatologen in de kliniek, kan er een optimaal behandelplan voor u opgesteld worden. De Roosevelt kliniek biedt ook een afdeling seksuologie met een NVVS geregistreerde seksuolooge.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie Obstetrie_gynaecologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.