Retina Total Eye Care logo

Retina Total Eye Care

De hoogste kwaliteit in oogzorg

 

Over Retina Total Eye Care

Klantvriendelijkheid, kwaliteit, efficiency, veiligheid en korte tot geen wachttijden

Sinds 1971 zijn wij de meest gerenommeerde oogkliniek in Nederland. Als eerste privékliniek in Nederland, hebben wij ooglaseren op de kaart gezet. Als zelfstandig behandelcentrum zijn wij gespecialiseerd in refractie chirurgie door middel van implantlenzen, oftewel bril vervangende chirurgie. Onze academische oogartsen zijn bovendien gepromoveerd in de refractieve chirurgie.

Als innovatieve oogkliniek voldoen wij aan de hoogste criteria en certificeringen op ons vakgebied. De kwaliteit die wij bieden wordt gedefinieerd door een goed medisch en refractief resultaat, wat wordt bereikt met een minimum aan complicaties en een maximum aan veiligheid. Wij hanteren daarbij de ‘Kaizen’ principes; een continue verbeteringsproces. Dit brengt ons tot een hoger prestatieniveau.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.