Polikliniek Proktovar | Best logo

Polikliniek Proktovar | Best

Uw behandelcentrum voor spataderen, proctologie (anale klachten), darmklachten en rug- en gewrichtsklachten

 

Over Polikliniek Proktovar | Best

Polikliniek Proktovar is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor de behandeling van spataderen, aambeien en darmklachten en rug- en gewrichtsklachten, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste medische technieken.

Ons multidisciplinaire team omvat vaatchirurgen, maagdarm-lever chirurgen, een internist en een fleboloog/proctoloog. Binnenkort wordt ons team ook uitgebreid met een orthopeed en een radioloog die zich vooral gaan bezighouden met rugklachten en gewrichtsklachten, zoals bijvoorbeeld de tenniselleboog.

Polikliniek Proktovar heeft twee locaties; in Hengelo en in Best. Beide locaties zijn zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Specialisatie

Heelkunde Orthopedie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.