Parkkliniek logo

Parkkliniek

De zekerheid dat u in goede handen bent

 

Over Parkkliniek

In ParkMC is ook een gelijknamig Zelfstandig Behandel Centrum gehuisvest, waar u terecht kunt voor verzekerde zorg van de specialismen plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie.
De behandelingen voldoen aan de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij komen in onze geavanceerde kliniek optimaal tegemoet aan de wensen van onze patiënten. Door de korte wachttijden, de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Wij onderscheiden ons door een patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers en een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling.

Beste behandeling voor de patiënt
Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol.

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg. Daarnaast werken wij nauw samen met de specialisten van het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, zodoende is de kwaliteit van zorg gewaarborgd.

Waarom elders langer wachten? 
Bij ParkMC kunnen patiënten op korte termijn door onze specialisten op het spreekuur gezien worden. Ook uw huisarts kunt u doorverwijzen voor een consult bij Park Medisch Centrum. De behandeling volgt binnen maximaal 2 weken. Dat doen we snel, professioneel en op een klantvriendelijke manier. Want naar een ziekenhuis moeten is al vervelend genoeg. Daarom maken we u het graag zo plezierig mogelijk.

ParkMC heeft met bijna alle ziektekostenverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.

Specialisatie

Heelkunde Keel- neus- oorheelkunde Neurochirurgie Orthopedie Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.