Padbergkliniek logo

Padbergkliniek

 

Over Padbergkliniek

Padbergkliniek is gespecialiseerd in dagbehandelingen voor psoriasis en cosmetische dermatologie.

  • Het Psoriasisdagbehandelingscentrum Midden-Nederland in Ede is een centrum waar mensen met uitgebreide psoriasis (of moeilijk behandelbare plekken) op een natuurlijke wijze in het merendeel van de gevallen toch weer een gave huid kunnen krijgen.
  • In de Kliniek voor Cosmetische Dermatologie kunt u terecht voor diverse behandelingen van cosmetisch storende huidproblemen. Denk aan tekenen van huidveroudering te behandelen met fillers, laser, Botox of ResurFx™. Voor de behandeling van overbeharing, couperose en pigmentvlekken beschikken we over het moderne M22™ intense pulsed light/laserapparaat. Voor het verbeteren van de huidstructuur, littekens en striae heeft de Padbergkliniek met de ResurFx™ een unieke gefractioneerde laser in huis. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor acne behandeling, screening op huidkanker, oedeemtherapie en peelings door de huidtherapeutes van 2Care4Skin.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig team van dermatologen en huidtherapeutes. 

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.