Orthoparc | Lelystad logo

Orthoparc | Lelystad

 

Over Orthoparc | Lelystad

Heeft u een heup- knie- of schouderprothese nodig? Dan kunt u bij Orthoparc – en dat is uniek in Nederland – in dagbehandeling, volledig vergoed én zonder wachtlijst een operatie ondergaan. Wij werken met een team van zeer toegewijde orthopedisch chirurgen op 3 locaties (Bosch en Duin, Lelystad en Rozendaal) Onze artsen staan met hun specialistische teams voor u klaar en nemen ruim de tijd voor een consult.

Bij een operatie in dagbehandeling mag u op de dag van de ingreep naar huis. Onze innovatieve operatietechnieken maken een heup- of knieoperatie minder belastend voor patiënten.

U kunt dezelfde dag al bewegen en zult daarbij direct minder pijn ervaren. In de eerste uren na de operatie kunt u zelf de kliniek verlaten. Op eigen benen! Een geruststellend vooruitzicht.

Specialisatie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.