Oogkliniek Heuvelrug | Zeist logo

Oogkliniek Heuvelrug | Zeist

Zie het verschil!

 

Over Oogkliniek Heuvelrug | Zeist

Oogkliniek Heuvelrug staat voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Onze kliniek ontstond in 2009 vanuit de wens kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige zorg mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Of u nu komt voor verzekerde oogzorg, brilvervangende chirurgie, een ooglidcorrectie of een nieuwe bril.

Zie het verschil
Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel. Wilt u zelf het verschil zien? We ontvangen u graag in Zeist of Veenendaal.

Zorgverzekeraars
Oogkliniek Heuvelrug heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat uw zorgverzekeraar een behandeling of consult in principe vergoedt.

Optiek Heuvelrug
De kliniek beschikt over een eigen optiek. Hier kunt u terecht voor een nieuwe bril, contactlenzen (waaronder nachtlenzen), brillen voor kinderen en voor een mooie, goed passende zonnebril. Optiek Heuvelrug is gespecialiseerd in het aanmeten van medische contactlenzen. Dit zijn lenzen op medische indicatie (bijvoorbeeld als een bril of reguliere contactlenzen geen optie zijn).

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.