Oogheelkunde Rijswijk | locatie Rijswijk logo

Oogheelkunde Rijswijk | locatie Rijswijk

 

Over Oogheelkunde Rijswijk | locatie Rijswijk

Oogheelkunde Rijswijk is een zelfstandige oogheelkundepraktijk met locaties in Rijswijk en Warmond. We zijn gespecialiseerd in staaroperaties (cataractoperaties), maar u kunt voor een groot aantal onderzoeken, behandelingen en operaties bij ons terecht. Al onze behandelingen zijn dagbehandelingen, wat inhoudt dat u dezelfde dag naar huis mag en een verblijf in het ziekenhuis niet nodig is.

De missie van Oogheelkunde Rijswijk is het bieden van hoogwaardige oogheelkundige, verzekerde zorg in dagbehandeling met een korte behandeltijd, wachtlijst en wachttijd. Deze hoogwaardige oogheelkundige zorg richt zich zowel op specialisatie in cataractoperaties, als op de algemene oogheelkunde.

Onze oogartsen en andere medewerkers worden continu getraind, zowel intern als extern. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We gebruiken de modernste technieken, waardoor de operaties minder belastend zijn. Door onze focus, kleinschaligheid en efficiënte taakverdeling kunnen we snelheid en persoonlijke aandacht garanderen.

De kliniek in Rijswijk werd in 1994 opgericht op initiatief van CZ (Nuts Zorgverzekeringen) om staaroperaties uit te voeren. In de loop der jaren werden er meer behandelingen aangeboden. Sinds 2003 heeft Oogheelkunde Rijswijk een tweede locatie in Warmond.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.