OMC HanzeKliniek logo

OMC HanzeKliniek

Dé oogkliniek van Noord-Nederland

 

Over OMC HanzeKliniek

Een moderne oogkliniek waar u bijna alle zorg voor uw ogen onder één dak vindt. U kunt bij ons terecht voor oogheelkunde, brilvervangende chirurgie (ooglaseren & lensimplantatie) en optiek (brillen en contactlenzen). Al meer dan 50 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van oogheelkunde.

Deskundig
In onze oogkliniek staat een deskundig team van oogartsen, gediplomeerde optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en opticiens voor u klaar. Onze oogartsen staan allen ingeschreven bij het BIG-register van de overheid. De oogartsen die brilvervangende chirurgie uitvoeren staan tevens ingeschreven bij het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC).

Geavanceerde apparatuur
OMC HanzeKliniek werkt met geavanceerde apparatuur. Onze operatiekamers voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn volledig steriel. U kunt rekenen op een servicegerichte en persoonlijke begeleiding.

Impressies

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.