OCA Zorg | Breda logo

OCA Zorg | Breda

 

Over OCA Zorg | Breda

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen.
We zoeken actief naar wegen om cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden, niet van de beperkingen. Verandering en activiteit staan voorop. En hoe complex de problematiek ook is, met onze heldere, resultaatgerichte aanpak begeleiden we cliënten naar een toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan.

Werkwijze
We bieden onze begeleiding niet alleen op de OCA-locaties, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Doordat onze cliënten 24/7 aan hun gezondheid werken –volgens de nieuwste inzichten en met de meest innovatieve technologieën – vergroten zij hun zelfredzaamheid. Niet alleen voor de korte termijn, vooral voor de toekomst.

Uitgangspunten
De zorg verandert en OCA loopt daarbij graag voorop. Kostenbewustzijn is een belangrijk uitgangspunt bij ons werk: zuinig als het kan, royaal als het nodig is. Minstens zo belangrijk vinden we onze wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, onze empathische teamaanpak en de meetbare resultaten die we halen.

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.