MohsA Huidcentrum | Eindhoven logo

MohsA Huidcentrum | Eindhoven

 

Over MohsA Huidcentrum | Eindhoven

MohsA biedt alle voorkomende vormen van dermatologische behandelingen en zorg binnen een professionele en prettige setting. Onze dermatologen, huidtherapeuten en verpleegkundigen zijn voortdurend bezig om de dermatologische zorg en behandelingen te verbeteren. Het uitgangspunt is dat u als patiënt zo optimaal als mogelijk wordt geholpen. Hierbij staat gastvrijheid, patiëntvriendelijkheid en de focus op de mens centraal.

MohsA heeft haar zorg- en behandelactiviteiten specifiek verdeeld en ingericht met als doel een optimale dermatologische zorg en patiënttevredenheid te kunnen  garanderen. Wij hebben daarom ook nauwelijks wachtlijsten. U kunt als patiënt altijd binnen zeven dagen op één van onze locaties terecht en bij spoed zelfs nog dezelfde dag.

De dermatologen van MohsA staan internationaal bekend om hun expertise op het gebied van huidkanker.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

Andere vestigingen

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.