MKA groep |  locatie Zorgboulevaart logo

MKA groep | locatie Zorgboulevaart

 

Over MKA groep | locatie Zorgboulevaart

MKA groep is een zorginstelling met verschillende locaties in Zeeland, West-Brabant en Rotterdam. Wij leveren mond- en kaakzorg dichtbij onze patiënten. De locaties van MKA groep zijn kleinschalig en onze medewerkers zijn nauw betrokken bij uw zorgtraject. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan iedere minuut voorop.

Bij MKA groep kunt u terecht voor planbare zorg: zorg die niet spoedeisend is en waar u van te voren een afspraak voor maakt. Verwijzing naar één van onze medisch specialisten gebeurt in de meeste gevallen door de tandarts of huisarts. Natuurlijk kunt u zelf aan uw tandarts of huisarts aangeven dat u graag bij MKA groep geholpen wilt worden. Onze patiënten ervaren een behandeling bij MKA groep als persoonlijk en gastvrij.

Specialisatie

Mond_Kaak_en_Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.