MCV Veluwe- centrum voor maag, darm en lever logo

MCV Veluwe- centrum voor maag, darm en lever

 

Over MCV Veluwe- centrum voor maag, darm en lever

Medisch Centrum de Veluwe is het specialistisch centrum met oog voor detail in een mensgerichte omgeving dicht bij huis. Wij bieden zorg aan patiënten met een maag-, darm- of leveraandoening. Deze zorg bestaat uit enerzijds poliklinische spreekuren en anderzijds endoscopisch onderzoek in dagbehandeling. Tevens verrichten wij onderzoeken voor het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Wij streven in ons centrum naar een toegangstijd van een week. Wij kunnen dit tot op heden waarborgen door flexibele openingstijden en inzetbaarheid van ons team. Bij bepaalde zeer specialistische verrichtingen kunt u te maken krijgen met een langere toegangstijd. Ook als u de voorkeur geeft aan de behandeling door een bepaalde specialist, kan dat zorgen voor een langere toegangstijd.

Specialisme: Maag darm leverziekten, Interne geneeskunde, Heelkunde

Endoscopie, gastroscopie, coloscopie, sigmoidescopie, proctologie, poliklinische zorg, buikpijn, PDS, IBD, Acnes, Coeliakie

Specialisatie

Maag_darm_leverziekten

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.