Marina Clinic logo

Marina Clinic

 

Over Marina Clinic

Marina Clinic is een zelfstandige kliniek voor tandheelkunde, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Naast deze focus op behandelingen aan het gebit en het gelaat, onderscheidt Marina Clinic zich door optimale persoonlijke aandacht in een kleinschalige opzet en verregaande kwaliteitscontrole middels het ZKN-keurmerk.

De leden van ons compacte en ervaren team beschikken samen over een breed kennisveld op het gebied van onder meer tandheelkunde, MKA-chirurgie, implantologie, parodontologie, 3D-radiologie en oncologie. Ze zijn verbonden aan verschillende vooraanstaande zorginstellingen waaronder het Medisch Centrum Alkmaar, het Gemini Ziekenhuis in Den Helder, het VUMC in Amsterdam, het Westfriesgasthuis in Hoorn en Maatschap Kaakchirurgie Noord-Holland Noord.

Onze filosofie; cliënten moeten kunnen rekenen op een persoonlijke, individuele benadering vanuit een comfortabele maar uiterst professionele setting. Dat vergt enerzijds betrokkenheid en de juiste dosis passie, plezier en toewijding van onze (tand)artsen en specialisten. Anderzijds beschikken we daarom over ‘state of the art’ faciliteiten en werken we alleen met erkende kwaliteitsproducten.

Het resultaat; een hoge mate van professionaliteit, veiligheid en kwaliteit. Dit alles kunnen wij u garanderen! De MKA-chirurgen van Marina Clinic zijn namelijk gecertificeerd met het exclusieve ZKN-keurmerk en worden jaarlijks getoetst op deze pijlers.

Specialisatie

Mond_Kaak_en_Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.