MAKZ Mondzorg logo

MAKZ Mondzorg

To make you smile!

 

Over MAKZ Mondzorg

Bij MAKZ mondzorg werken uitsluitend ervaren mond- kaak- en aangezichts (MKA-) chirurgen. Allen zijn arts en tandarts, en zijn daarna gespecialiseerd tot MKA-chirurg (in de volksmond kaakchirurg). Wij volgen regelmatig nascholingen, volgen de nieuwste regels en richtlijnen van de beroepsgroep en zijn specialist op hun vakgebied. De kliniek is uitgerust met nieuwste technologie, zo hebben we b.v. een eigen CT-scan, om u zowel diagnostisch als chirurgisch technisch het beste te kunnen bieden.

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en voldoen aan vele kwaliteitseisen die aan het uitvoeren van ons vak en aan het runnen van een Zelfstandig Behandel Centrum als MAKZ mondzorg worden gesteld. MAKZ mondzorg is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als Instelling voor Medisch Specialistische zorg. Wij mogen daarom net als het ziekenhuis zorg declareren bij uw zorgverzekeraar. U heeft een verwijsbrief van de tandarts of huisarts nodig voor een behandeling bij MAKZ mondzorg.

Specialisatie

Mond_Kaak_en_Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.