Kroon Kliniek Lelystad logo

Kroon Kliniek Lelystad

Het centrum voor maag, darm en lever

 

Over Kroon Kliniek Lelystad

Bij Kroon Kliniek kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van maag-, darm- en leverklachten.  Uw (huis)arts kan u rechtstreeks doorverwijzen voor een endoscopisch onderzoek of u komt binnen voor onze poliklinische zorg. In dat geval bepalen we tijdens het spreekuur wat er in uw geval nodig is. Soms is de oorzaak van uw klachten onduidelijk en is een endoscopisch onderzoek tijdens een dagbehandeling nodig. Bij zo’n onderzoek kan de arts via een flexibele slang het maag-darmkanaal bekijken en behandelen. In alle gevallen stellen we een concreet behandelplan voor en zorgen wij voor duidelijke communicatie met u en uw (huis)arts.

 • Wij bieden snelle en effectieve zorg voor alle behandelingen.
 • Wij zijn uw partner voor uw gezondheid. Wij zorgen ervoor dat de beste specialisten u het beste in gezondheidszorg leveren.

  Specialisatie

  Maag_darm_leverziekten

  Contactgegevens

  Kaart

   

   

   
  Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.