Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven | Vlissingen logo

Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven | Vlissingen

 

Over Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven | Vlissingen

U bent bij ons welkom voor hulp bij de individuele problematiek van kinderen en adolescenten. In een vertrouwde, vriendelijke omgeving kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar uw kind en diens problematiek. Wij richten ons niet alleen op het lichamelijke of alleen op het geestelijke aspect van klachten. Wij hebben een integrale benadering van uw kind, waarbij we de onderliggende oorzaak van het gedrag, leerproblemen, als ook de geestelijke en/of lichamelijke problemen van uw kind vaststellen. Vaak gaan deze klachten gepaard met elkaar.

Verschillende disciplines onder één dak
Ons medisch centrum is dan ook een samenwerkingsverband van meerdere disciplines op één locatie. De kinderartsen zijn het centrale aanspreekpunt en werken nauw samen met een team van psychologen, psychiater, logopedist, pedagoog, EMDR-therapeut, diëtist en coaches. Dit multidisciplinaire karakter biedt een grote meerwaarde voor zowel patiënten als ouders. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met snelle doorverwijzing en korte lijnen.

Specialisatie

Kindergeneeskunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.