Intermedica logo

Intermedica

Medische oplossingen bij haarproblemen

 

Over Intermedica

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen gebruiken de Intermedica Kliniek als referentiecentrum voor second opinions voor patiënten met een haarziekten, overmatig haarverlies.

Waarom naar de Intermedica Kliniek?
Iedereen kan bij de Intermedica Kliniek terecht voor een objectief medisch advies van een ervaren dermatoloog bij problemen met alle haarafwijkingen en haarziekten, die zich bijvoorbeeld manifesteren in haaruitval, (extreem) haarverlies of kaalheid.

De artsen en dermatologen van de Intermedica Kliniek bieden u uitermate deskundig en objectief medisch advies en een eerlijke voorstelling van de behandelmogelijkheden en vooruitzichten. In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten, waaronder dermatologen en neurologen. Naast het diagnostiseren en behandelen van haarziekten- en haarafwijkingen (haarverlies, haaruitval, kaalheid) adviseren zij over huidafwijkingen en -behandelingen en nagelafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

In de Intermedica is ook IL Haarwerken gevestigd. Onze specialisten nemen de tijd om je te adviseren over alle mogelijkheden. Je kunt denken aan pruiken, toupets, haaraanvullingen, haar-extensions en haarstukjes. Ook voor de bevestiging zijn er vele opties: zo zijn er soorten die je vastmaakt met clips, maar ook haarwerken die onzichtbaar bevestigd worden en iedere vier tot zes weken verwijderd en opnieuw bevestigd worden.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.