Instituut voor Hyperbare Geneeskunde | Arnhem logo

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde | Arnhem

 

Over Instituut voor Hyperbare Geneeskunde | Arnhem

Het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde is een medisch specialistische instelling met meerdere behandelcentra die zich heeft gespecialiseerd in hyperbare zuurstoftherapie. Vooral patiënten met weefselschade door bestraling, complexe wonden en chronische botontsteking komen in aanmerking voor een behandeling met hyperbare zuurstof.

Het is onze ambitie om hyperbare zuurstoftherapie bereikbaar te maken voor iedere patiënt in Nederland die er voor in aanmerking komt. Dit doen we door het vestigen van nieuwe behandelcentra in regio’s waar nog geen hyperbare zuurstoftherapie mogelijk is en door het mobiliseren van patiënten die voor hyperbare zuurstoftherapie in aanmerking komen. Dit laatste gebeurt door voorlichting en intensieve samenwerking met regionale ketenpartners zowel uit eerste als tweede lijn. Hierdoor wordt de juiste patiënt op het juiste moment bereikt met als doel een snellere verbetering van kwaliteit van leven door genezing of vermindering van klachten.

Onze mensen zijn betrokken en deskundig. In nauw overleg en samenwerking met de patiënt en de zorgprofessional streven we naar een zo goed mogelijk behandelresultaat. Op basis van reële verwachtingen vindt begeleiding en behandeling plaats.

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.