Huidcentrum Limburg | locatie Heerlen logo

Huidcentrum Limburg | locatie Heerlen

 

Over Huidcentrum Limburg | locatie Heerlen

Dermatologie, flebologie, (plastische) chirurgie en gynaecologie 

In de Dr. Kolbach kliniek kunt u terecht voor de diagnose en behandeling van aandoeningen aan de huid en slijmvliezen. Denk daarbij aan veelvoorkomende huidafwijkingen en huidziekten zoals spataderen, lymfoedeem, huidkanker, aambeien en moedervlekken.

De Dr. Kolbach kliniek is een door de overheid erkende kliniek. We zijn een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waar u wordt geholpen door een professioneel team van medisch specialisten onder leiding van dermatoloog dr. Dinanda Kolbach. Naast dermatologie en flebologie (behandeling van spataderen), bieden wij u alle medisch noodzakelijk zorg op het gebied van chirurgie, plastische chirurgie en gynaecologie.

Na de diagnosestelling kunt u in de meeste gevallen gewoon (poliklinisch) worden behandeld onder plaatselijke verdoving in onze eigen kliniek in Maastricht. Bijvoorbeeld voor de behandeling van spataders of huidkanker. Is een uitgebreidere behandeling onder narcose noodzakelijk, dan wordt deze door onze specialisten elders uitgevoerd. Voor controle en nabehandeling kunt u gewoon naar de Dr. Kolbach kliniek komen. 

Spataderkeurmerk en Topzorg-predikaat onderstrepen kwaliteit van zorg
In 2014 ontving de Dr. Kolbach Kliniek het Spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening. Het Spataderkeurmerk wordt uitgereikt aan ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra waar goede spataderzorg wordt geboden. Het helpt patiënten om de juiste keuze te maken voor een ziekenhuis of privé-kliniek.  

Naast het Spataderkeurmerk is de Dr. Kolbach kliniek ook in het bezit van het Topzorg-predikaat van zorgverzekeraar Menzis. De toekenning van dit predikaat is gebaseerd op de kwaliteit van de zorg die door de Dr. Kolbach kliniek wordt geleverd. Het Topzorg-predikaat staat voor de kwaliteit van het behandelingstraject, de snelheid (vrijwel geen wachtlijsten) en de kwaliteit van de informatievoorziening naar patiënten.

Behandelingen 
De meeste behandelingen waarvoor u in de Dr. Kolbach kliniek komt, hebben te maken met huidzorg. Denk aan de behandeling van spataders, oedeem, huidkanker, psoriasis, moedervlekken, eczeem en jeuk als gevolg van een huidallergie. Hier leest u welke behandelingen in de Dr. Kolbach kliniek plaatsvinden. 

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.