Huid Medisch Centrum | Locatie Zuidoost logo

Huid Medisch Centrum | Locatie Zuidoost

Huidklachten, spataderen en cosmetische behandelingen van de huid

 

Over Huid Medisch Centrum | Locatie Zuidoost

Huid Medisch Centrum is een samenwerking van AMC, VUmc en Centrum Oosterwal. In Huid Medisch Centrum worden huidklachten, spataderen en cosmetische behandelingen van de huid verricht. Het VUmc en AMC behandelen patiënten met complexere huidaandoeningen. 

In tegenstelling tot de academische ziekenhuizen kan Huid Medisch Centrum een totaal aanbod van behandelingen van de huid en spataderen aanbieden. Er is nu één adres voor alle huidzorg. Deze  zorg is in een kleine organisatie efficient te organiseren, waardoor er kortere wachttijden te realiseren zijn.

Ons team
Ons team van ervaren dermatologen, doktersassistenten, medisch secretaresses en huidtherapeuten werkte tot op heden in VUmc, AMC of Centrum Oosterwal. Vanaf januari 2018 werken zij ook in Huid Medisch Centrum met één gezamelijke focus: het aanbieden van de hoogste kwaliteit medisch specialistische huidzorg met persoonlijke aandacht.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.