Elzen Kliniek logo

Elzen Kliniek

Dé specialist in injectables

 

Over Elzen Kliniek

De Elzen Kliniek is de enige professionele kliniek in Nederland, die volledig is gespecialiseerd op het gebied van injectables. De drijvende kracht achter de kliniek is dr. Helga van den Elzen. Met ruim 20 jaar ervaring heeft zij meer dan 25.000 injectablebehandelingen op haar naam staan.

De mooiste versie van jezelf met injectables
U voelt zich jong, hebt een actief sociaal en/of professioneel leven en wilt, dat uw gevoel, uw eerste indruk en uw uiterlijk hetzelfde uitstralen. Daartoe hebben we een breed scala aan mogelijkheden, die allen beginnen met ú! Wat wilt u verbeterd of anders en vooral: wat voor uitstraling wilt u? Bij de Elzen Kliniek kunt u altijd rekenen op een deskundig en realistisch advies.

Veilige producten en de nieuwste opvultechnieken
Injectables (als Botox® en facial fillers) zijn een zeer goed alternatief voor chirurgische ingrepen indien u een jeugdige, energieke uitstraling wenst. In onze kliniek werken we met de meest veilige producten van dit moment, evenals de nieuwste injectietechnieken. Zo introduceerden we in Nederland al geruime tijd geleden de naaldloze techniek met canules, die minder pijnlijk is en waarmee we inmiddels toonaangevend zijn. Wij behandelen veel meer dan rimpels alleen. Met onze unieke werktechniek en ons vakmanschap creëren we voor mannen en vrouwen een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling: de mooiste versie van uzelf.

Specialisatie

Overige

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.