Dermatologisch Centrum Utrecht | Locatie Maarssen - OpBuuren logo

Dermatologisch Centrum Utrecht | Locatie Maarssen - OpBuuren

 

Over Dermatologisch Centrum Utrecht | Locatie Maarssen - OpBuuren

Het Dermatologisch Centrum Utrecht (DCU) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Wij bieden medisch specialistische zorg. De diagnose en behandeling van uw huidklachten staan bij ons centraal.

Dermatologisch Centrum Utrecht is in 2008 gestart als het Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek. Momenteel vinden onze spreekuren plaats op meerdere locaties in de regio Utrecht.Om u optimaal van zorg te kunnen voorzien, staat er een team van dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunende medewerkers dagelijks voor u klaar. Een team dat zich kenmerkt door patiënt- en servicegerichtheid, professionaliteit en gedrevenheid. Door de korte lijnen met de huisartsen zorgen wij voor een optimale samenwerking. Onze dermatologen zijn ook vaak in de spreekkamer van de huisarts te vinden.

Om u optimaal van zorg te kunnen voorzien, staat er een team van dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunende medewerkers dagelijks voor u klaar. Een team dat zich kenmerkt door patiënt- en servicegerichtheid, professionaliteit en gedrevenheid. Door de korte lijnen met de huisartsen zorgen wij voor een optimale samenwerking. Onze dermatologen zijn ook vaak in de spreekkamer van de huisarts te vinden.

Alle dermatologen van DCU zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). Zij zijn gespecialiseerd in de volle breedte van de dermatologie, waaronder huidkanker en huidchirurgie, allergologie en behandeling van eczeem. Dankzij de grote interesse in medische ontwikkelingen en innovatie zijn de dermatologen van DCU altijd bezig met optimalisatie van uw zorg binnen en buiten de behandelkamer van Dermatologisch Centrum Utrecht.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.