DC Klinieken Apeldoorn logo

DC Klinieken Apeldoorn

Goede zorg, nu!

 

Over DC Klinieken Apeldoorn

DC Klinieken is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een landelijke zorgorganisatie met vijftien vestigingen door heel Nederland. DC Klinieken is het antwoord op het veranderende Nederlandse zorglandschap. De laagcomplexe zorg verschuift van de traditionele zorgaanbieders naar zelfstandige behandelcentra (ZBC) zoals DC Klinieken.

DC Klinieken is gespecialiseerd in snelle en effectieve behandelingen op het gebied van pijnzorg, allergologie, dermatologie, radiologie en MDL. Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze patiënten en bieden korte wachttijden.

Wij willen de zorg graag beter maken. Beter in kwaliteit, snelheid en doelmatigheid. De wereld om ons heen verandert snel en vereist van zorgaanbieders hetzelfde. Geen trage behandeltrajecten met onnodige wachtlijsten, maar goede zorg, nu!

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.