Da Vinci Kliniek |  Amersfoort logo

Da Vinci Kliniek | Amersfoort

Uniek zorgconcept met een persoonlijke aanpak

 

Over Da Vinci Kliniek | Amersfoort

Behandelcentrum voor wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie.

De Da Vinci Kliniek richt zich op patiënten met klachten op het gebied van chronische en complexe wondproblematiek, diverse vormen van weefselschade na radiotherapie, ernstige infecties en acute indicaties.

Complexe wondzorg

Wij bieden een uniek zorgconcept en zijn specialist in onder andere het behandelen van slecht genezende wonden. Onze medisch specialisten, wondconsulenten en verpleegkundigen hebben zich volledig gespecialiseerd in complexe wondgenezing. Hierin gebruiken wij unieke behandelmethodes om de patiënt van de meest effectieve zorg te kunnen voorzien.

Hyperbare zuurstoftherapie

Hyperbare zuurstoftherapie is een behandeling waarbij patiënten via een masker of hood (kap over het hoofd) 100% zuurstof inademen bij een druk die hoger is dan de normale omgevingsdruk. Daardoor worden de weefsels, waar te weinig zuurstof komt, beter van zuurstof voorzien. Deze therapie wordt o.a. toegepast bij patiënten welke in het verleden radiotherapie zijn ondergaan en hierdoor een beperking in hun dagelijks leven ervaren.

Specialisatie

Overige

Contactgegevens

Kaart

Andere vestigingen

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.