CosMed | Haarlem logo

CosMed | Haarlem

Voel u prettig in uw lichaam‎

 

Over CosMed | Haarlem

De CosMed Klinieken bieden cosmetische behandelingen op het hoogste kwaliteitsniveau met een persoonlijke en laagdrempelige benadering waarbij de puurheid van de cliënt voorop staat. Wij geloven dat wanneer mensen prettig in hun lichaam zitten, zij zich mooier en gelukkiger voelen. De Cosmed Klinieken bieden behandelingen die perfect zijn afgestemd op het lichaam van de cliënt.

Ons team van plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle lichaamscorrecties en huidbehandelingen. U kunt bij de CosMed Klinieken ook terecht voor ingrepen met een niet- cosmetische reden. Bijvoorbeeld pijnklachten aan handen, polsen en voeten.

Persoonlijke aandacht
U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling. Wij nemen de tijd voor u, van het eerste adviesgesprek tot het laatste nazorgconsult. Want juist dankzij goede nazorg voelt u zich straks prettig en zelfverzekerd over het resultaat. U bent van harte welkom in onze vestigingen in Bosch en Duin of Haarlem.

 

Specialisatie

Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.