Ceulen Klinieken | Schiedam logo

Ceulen Klinieken | Schiedam

 

Over Ceulen Klinieken | Schiedam

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor huidziekten, aambeien en spataderen met meerdere vestigingen in Nederland. Ceulen Klinieken staat voor hoogwaardige dermatologische zorg met efficiënte behandeltrajecten en korte communicatielijnen. Wij beschikken over onberispelijke behandelkamers, voorzien van professionele OK-faciliteiten. 

Ceulen Klinieken is door het Ministerie van VWS erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen). Krachtens de Zorgverzekeringswet is Ceulen Klinieken bevoegd om medisch specialistische zorg te verlenen en deze te declareren. Ceulen Klinieken heeft met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract.

Bij Ceulen Klinieken Schiedam kunt u terecht voor de effectieve behandeling van huidziekten en spataderen van hoge kwaliteit, die steeds weer getoetst wordt aan nieuwe inzichten en eisen in de vakgebieden dermatologie en flebologie. 

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.