Cardiovitaal logo

Cardiovitaal

Weer controle krijgen over de motor van uw lichaam

 

Over Cardiovitaal

Patiënten die een hartrevalidatieprogramma volgen hebben 50% minder kans op een herhaling van het hartprobleem en 35% minder kans om in de jaren erna te overlijden. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om te revalideren in een ziekenhuisomgeving is CardioVitaal opgezet. Met CardioVitaal kunt u revalideren in een prettige, sportieve en veilige omgeving waar u zich thuis voelt. Het betreft specialistische multidisciplinaire aanpak die dicht bij de patiënt staat en in nauwe samenwerking plaatsvindt met het ziekenhuis en de huisartsenzorg.

Voor wie is CardioVitaal bedoeld?
Cardiovitaal is bedoeld voor mensen met hartproblemen, hartkramp, hartfalen of een hartritmestoornis en voor mensen die een hartaanval / hartinfact hebben gehad, een hartoperatie, een dotterbehandeling of een pacemaker of implanteerbare Cardioverter defibrilator (ICD).

Specialisatie

Cardiologie Interne geneeskunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.