Annatommie mc | Apeldoorn logo

Annatommie mc | Apeldoorn

Bewegingsklachten Specialist‎

 

Over Annatommie mc | Apeldoorn

Annatommie mc staat voor specialistische zorg, gericht op bewegingsklachten. Wij kennen one-stop-shop spreekuren. Al tijdens het eerste bezoek worden het consult, de diagnostiek, bespreking van het behandelplan en voorbereiding op een operatie gecombineerd aangeboden. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te wachten op de diagnose of een eventuele behandeling.

Behandeling op maat
Annatommie mc biedt al 15 jaar hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In acht medische centra in het land bieden onze multidisciplinaire medische teams patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen onze orthopedische chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat. 

Specialisatie

Orthopedie Radiologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.