Annadal Kliniek logo

Annadal Kliniek

 

Over Annadal Kliniek

Wij bieden orthopedie, KNO, algemene chirurgie en plastische chirurgie.

In de Annadal Kliniek werken ervaren medisch specialisten en andere gekwalificeerde zorgprofessionals die gedurende het gehele behandeltraject persoonlijk betrokken zijn bij de zorgverlening aan de patiënt. Ondersteund door kundige en vriendelijke assistentes proberen wij onze patiënten met korte toegangstijden effectief en efficiënt te helpen. Goede communicatie tussen de patiënt, specialist, kliniekmedewerker en verwijzer is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

De kliniek beschikt over een eigen operatiecentrum met één poliklinische operatiekamer en twee operatiekamers. Daarnaast is er een verpleegafdeling die bestaat uit 10 kamers en 22 bedden. In de meeste gevallen vinden behandelingen plaats in de vorm van dagbehandeling maar ook een kortdurende opname is soms nodig. Veelvoorkomende aandoeningen worden behandeld onder plaatselijke verdoving of algehele anesthesie.

Specialisatie

Heelkunde Keel- neus- oorheelkunde Orthopedie Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.