Andros Mannenkliniek |  Den Haag logo

Andros Mannenkliniek | Den Haag

Excellente zorg voor mannen

 

Over Andros Mannenkliniek | Den Haag

Andros Mannenkliniek is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten,  erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Andros biedt verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg. Voor prostaatkanker heeft Andros een eigen centrum voor precisiediagnostiek.

De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en uw levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn.

In de folder van het ZKN ‘Zeven recepten voor klanttevredenheid’ is te lezen hoe andere mannen onze klinieken hebben ervaren.

Op zoek naar specialistische zorg voor vrouwen? Lees er hier meer over.

Impressies

Specialisatie

Obstetrie_gynaecologie Urologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.