Ervaringen uit de praktijk

Helma van de Wiel (48)

Venous lake op mijn lip

Louter lovende woorden voor kliniek DermaPark, want daar heb ik uitstekende ervaringen mee. Jaren geleden kwam ik er vaker voor de specialistische behandeling van huidaandoeningen.

Recent ben ik behandeld voor een zogeheten venous lake op mijn lip. Dat is een soort bloedblaar die ontstaat door verwijding van een vaatje. Niets ernstigs, ik liep er al 20 jaar vrolijk mee rond. Tot mijn schoonheidsspecialiste opperde dat ik het gemakkelijk weg kon laten laseren.

Om hierover deskundig advies in te winnen, klopte ik aan bij DermaPark. De arts wilde liever geen laser gebruiken door de kans op littekens of een blijvende verkleuring.

Ik twijfelde en zag behoorlijk op tegen de behandeling ook al was het maar een ‘klein cosmetisch iets’. De arts zei: ‘Denk er rustig over na, je kan er altijd op terugkomen, wij helpen je graag.’ Twee weken later belde ik dat ik de ingreep wilde laten doen. Bij zo’n ervaren professional had ik er alle vertrouwen in.

Het fijne van een zelfstandige kliniek als DermaPark is de kleinschaligheid. Er zijn amper wachttijden; je wordt snel geholpen en ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Ik kwam telkens bij dezelfde arts, dus ik hoefde me niet steeds opnieuw voor te stellen of mijn situatie uit te leggen. Door die persoonlijke aanpak voel je je ook meteen op je gemak.

Ze zoeken samen met jou naar een oplossing voor je probleem. Je kunt dan zelf je mogelijkheden afwegen. Op hun website staan ook de behandelingen die ze doen. Dit vind ik handig: zo kon ik me erin verdiepen en me extra voorbereiden. De ingreep is mij 200% meegevallen. Er werken zulke vriendelijke mensen, met zo’n warme uitstraling. Ze stelden me echt gerust. En van dat plekje op mijn lip zie je niks meer.

Helma van de Wiel (48) - Venous lake op mijn lip