Ervaringen uit de praktijk

Evelyne Lafosse (58)

Duimbasis-artrose

“Na het kickboksen voelde ik een onwijze pijn aan mijn duim. Uit onderzoek bleek dat het artrose was. Ik ben nog steeds heel blij dat de fysiotherapeut van mijn sportschool me op deze kliniek wees. Want volgens mijn huisarts moest ik maar met de pijn leren leven en de rest van mijn leven pijnstillers slikken.

Je merkt dat hier echt topspecialisten werken. Dankzij een innovatieve operatie kan ik mijn linkerduim weer bewegen en is de pijn weg. Binnenkort volgt een operatie aan mijn rechterduim. Het klinkt misschien raar, maar ik kan daar gewoon niet op wachten.

“Wat me hier blij maakt, is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Dat was voor mij vooral tijdens de eerste operatie van belang, want ik was vooraf erg bang. Ze geven je nooit het gevoel dat ze onder tijdsdruk staan. Wat ik ook heel prettig vind, is dat ze een ergotherapeut hebben die je hele revalidatie begeleidt.

“Ik word nog wel eens boos als ik denk aan de behandeling door mijn huisarts. Niet alleen deed ze net alsof er niets aan mijn duim te doen was, maar weigerde ze me aanvankelijk zelfs door te verwijzen. Ik wil daarom dat veel meer bekend wordt over dit soort gespecialiseerde klinieken, niet alleen bij patiënten, maar ook bij huisartsen.”

Patiënt bij The Hand Clinic

Evelyne Lafosse (58) - Duimbasis-artrose